Panouri decorative Duna

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Duna însemnă linii curbe și simplitate, deopotrivă cu atractivitate și personalitate puternică. Forma simplă, rotunjită, dar cu un aspect atât de complex și sofisticat a șipcilor atrage privirea și chiar dorința de a le atinge. Materialul din care sunt fabricate panourile decorative Mardom Decor este un polimer foarte dur datorită densității mari și uniforme, patentat sub denumirea de PolyForce®. Suprafața panourilor este suplimentar întărită cu ajutorul tehnologiei ScratchShield®. Panourie sunt foarte rezistente la UV și neutre la acțiunea apei. Aceste panouri pot fi folosite fără restricții pentru placări de pereți și mobiliere în băi, bucătării, camere, precum și în hoteluri, restaurante, holuri sau alt gen de spații publice.
Panourile Duna sunt disponibile in două variante de lungime și cu două tipuri de finisaj:
  • cu lungime de 2 m sau 2,7 m
  • albe, cu finisaj Standard Mat sau SupremeSatin®
Panourile Mardom Decor albe cu finisaj Standard Mat pot fi vopsite cu vopsele pe bază de apă direct, fără a fi necesară aplicarea unui grund în prealabil.
Panourile Duna se îmbină între ele și cu accesoriile printr-un sistem simplu "lambă și uluc", ceea ce face ca montajul lor să fie foarte facil și la îndemâna oricui.
 

Suport clienti Luni - Vineri, 9 - 18

0746257734 office@mardomdecor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!