Panouri decorative Vivid

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Vivid de la Mardom Decor este un model de panou decorativ 3D cu șipci triunghiulare, aspectul fiind unul foarte modern și efectul vizual neconvențional. Panourile sunt fabricate din polimer dur PolyForce®, un material cu densitate mare și uniformă, foarte rezistent și neutru la acțiunea apei. În plus suprafața panourilor este tratată cu tehnologia ScratchShield® care crește cu 40% a rezistența la lovituri și zgâriere. Forma specială panourilor Vivid le conferă proprietăți de antifonare și anihilare a ecoului și reverberațiilor din spațiile interioare. Toate aceste proprietăți fac din panourile Vivid o soluție viabilă și fiabilă pentru placarea pereților interiori din orice încăpere interioară indiferent dacă destinația ei este una rezidențială sau publică și indiferent de gradul de umiditate existent.
Panourile și accesoriile Vivid sunt disponibile în mai multe variante:
  • cu lungime de 2 m sau 2,7 m
  • albe, cu finisaj Standard Mat sau SupremeSatin®
Panourile Mardom Decor cu finisaj alb Standard Mat sunt foarte ușor de vopsit deoarece datorită acoperirii speciale pe care au primit-o în timpul procesului de producție nu este nevoie de aplicarea unui strat de grund. Panourile pot fi vopsite direct cu vopsele pe bază de apă.
Panourile Vivid sunt foarte ușor de montat datorită sistemului lambă/uluc de îmbinare între panouri și între panouri și accesorii.

Suport clienti Luni - Vineri, 9 - 18

0746257734 office@mardomdecor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!